A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664611.732.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai scump apartament din lume (VIDEO)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-03-2013, ora 12:45

Cel mai scump apartament din lume (VIDEO)

Articol de Madalina Irimia

Fabuloasa suma de 300.000.000 de euro reprezinta valoarea unui apartament cu o priveliste de neuitat, de la 170 m inaltime, asupra intregului principat Monaco.

Cele cinci etaje ale apartamentului care va fi cel mai scump din lume si care arata mai degraba ca un muzeu merita fiecare banut, spun constructorii care vor termina cladirea anul viitor. In piscina de la ultimul etaj al turnului Tour Odeon poti ajunge alunecand pe toboganul care porneste din balconul sufrageriei si in timp ce te balacesti vei admira Marea Mediterana.

Apoi, te poti relaxa la propriul centru spa, pe terasa privata sau la sauna, dar daca vrei totusi sa iesi din casa si sa te plimbi prin oras ai la dispozitie propriul sofer care este inclus in pretul apartamentului.

De asemenea, poti sa te bucuri de bucataria profesionala din acest apartament spectaculos, care vine cu proprii bucatari.

Sursa: apropo.ro

     
Tag-uri: apartament, pret, Monaco
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii