ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2012, ora 14:24

Cel mai "politicos" hot din Marea Britanie. A stat la coada ca sa jefuiasca o banca

Articol de Alexandra Stefanescu

Un hot din Marea Britanie este cautat de politie dupa ce a incercat sa jefuiasca o banca prefacandu-se ca este client si asteptand la coada pentru a-i veni randul, informeaza Daily Mail.

Casierii bancii Lloyds TSB din Manchester au presupus ca el este doar un client obisnuit, dar in momentul in care s-a apropiat de ghiseu, acesta le-a dat casierilor un bilet scris de mana, in locul cardului.

Pe bilet era scris cu litere de tipar urmatorul mesaj - "Acesta este un jaf. Nu spuneti si nu faceti nimic! Umpleti geanta cu bancnote de 20 si de 50 de lire. Am un pistol in mana dreapta! Grabiti-va".

Hotul i-a dat apoi casierei, in varsta de 23 de ani, o geanta. Aceasta i-a spus ca trebuie sa vorbeasca mai intai cu managerul bancii, dar in loc sa faca acest lucru, ea a vorbit un coleg caruia i-a explicat ce se intampla si care a sunat imediat la politie.

Dupa cateva minute in care casiera nu s-a intors la ghiseu, hotul a realizat ca urma sa fie prins si a plecat din banca fara niciun ban, cu doar trei minute inainte sa ajunga acolo echipajul de politie.

Autoritatile locale au facut public atat biletului, cat si o fotografie a hotului, surprinsa de camerele de supraveghere, cerand astfel ajutorul populatiei pentru a-l identifica pe hot.(gandul.info)

Foto: discoverecclesall.co.uk

     
Tag-uri: banca, Lloyds TSB, jaf
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii