A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662489.684.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai periculos animal de pe Pamant este cat varful degetului tau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-09-2013, ora 05:36

Cel mai periculos animal de pe Pamant este cat varful degetului tau

Articol de Madalina Irimia

Unul dintre cei mai prolifici ucigasi din regnul animal nu e nici mare, nici rapid si nici nu are o dentitie speciala. De fapt, este vorba de o insecta cat varful degetului.

Vorbim despre tantar, insecta responsabila pentru milioane de decese anual. El este deosebit de periculos pentru ca raspandeste boli precum malaria, febra Dengue si virusul West Nile.

Malaria, o boala asemanatoare cu gripa este cauzata de niste paraziti care sunt purtati doar de tantari. In 2010, 219 milioane de oameni au fost infectati cu malarie, iar 660.000 dintre acestia au decedat. Pentru a putea face o comparatie intre victimele tantarilor si cele ale altor animale va informam ca rechini, serpii si ursii la un loc ucid doar 100.100 persoane anual.

Potrivit lui Joe Conlon, de la American Mosquito Control Association, malaria ucide anual un numar de copii echivalent cu numarul pasagerilor din 9 avioane Boeing 747 pline.

Integral pe descopera.ro

Foto: libertatea.ro

     
Tag-uri: tantar, malarie, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii