A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727672929.3253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai norocos om de pe planeta: Un barbat care a supravietuit unui accident aviatic a castigat ulterior un milion de dolari la loterie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-08-2016, ora 11:07

Cel mai norocos om de pe planeta: Un barbat care a supravietuit unui accident aviatic a castigat ulterior un milion de dolari la loterie

Articol de Cristian Amariei
Mohammad Basheer Abdul Khadar, un barbat din India ce a supravietuit incidentului aviatic din Dubai din 3 august, a castigat, la sase zile dupa eveniment, un milion de dolari, informeaza Daily Mail.

Mohammad Basheer Abdul Khadar se afla la bordul avionului EK521, care in urma cu sase zile, din cauza unor probleme tehnice, a aterizat de urgenta pe aeroportul din Dubai si a luat foc, toti cei 300 de oameni aflati la bord fiind evacuati de urgenta, inainte ca aeronava sa fie cuprinsa de flacari.

Barbatul, in varsta de 62 de ani, lucreaza in Dubai ca dealer auto si a cumparat biletul inainte sa plece intr-o excursie in India cu familia. La intoarcere, avionul in care acestia se aflau a aterizat de urgenta pe aeroportul din Dubai si, din fericire, toti cei aflati la bord au fost evacuati de urgenta fara sa existe victime.

Potrivit celor de la Daily Mail, citand Gulf News, Khadar si-a revendicat premiul marti, biletul castigator fiind achizitionat chiar din aeroportul din Dubai.

" Muncesc in Dubai de 37 de ani si o viata simpla. Acum cred ca ma voi retrage, stiind ca Dumnezeu mi-a dat o a doua sansa si m-a salvat de la moarte, apoi m-a binecuvantat cu acesti bani", a declarat barbatul din India, considerat acum de multi ca fiind cel mai norocos om de pe planteta.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: noroc, accident, loterie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii