ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-02-2013, ora 18:44

Cel mai lung sarut: va fi sau nu un nou record mondial?

Articol de Madalina Irimia

Noua cupluri filipineze incearca, incepand de ieri, sa bata recordul pentru cel mai lung sarut, incercand sa se sarute incontinuu pana maine, de Ziua Indragostitilor.

Una dintre surprize o constituie prezenta cuplului Pannajet (74 de ani) si Suwanna Yomjinda (72 de ani), care vor sa celebreze in acest fel cei 50 de ani de casatorie.

"Nu sunt sigura ca vom castiga, din cauza varstei noastre, dar daca as fi fost mai tanara, premiul era cu siguranta al meu", a spus Suwanna.

Regulile concursului sunt simple: buzele celor doi parteneri trebuie sa fie lipite pe tot parcursul concursului. Participantii pot bea in aceasta perioada lichide, insa numai cu paiul. Organizatorii au luat in calcul si nevoia participantilor de a merge la toaleta, astfel ca nici acolo participantii nu vor scapa de supravegherea arbitrilor.

"Secretul dragostei noastre este grija unuia fata de celalalt. Ne iubim in mod egal si vom face tot ce este posibil pentru a stabili un nou record" a declarat, la randul sau, Thanakorn Sithiemthong, cel care impreuna cu partenera sa, Nonthawat Charoenkaesornsin, a stabilit actualul record al sarutului de 50 de ore, 25 de minute si o secunda, in 2012.

Sursa: perfecte.ro

Foto: hindustantimes.com

     
Tag-uri: cuplu, sarut, record
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii