ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-03-2016, ora 13:04

Cel mai inedit anunt de angajare! O prefectura ofera 1.400 de euro pe luna pentru ninja!

Articol de Cristian Amariei
Prefectura japoneza Aichi a lansat o campanie de recrutare de tineri doritori sa fie ninja profesionisti pentru a promova turistic zona, relateaza directmatin.fr. Persoanele majore, indiferent de nationalitate, pot aplica pentru aceste locuri de munca pana duminica, 20 martie.

Nu este indispensabila cunoasterea limbii japoneze, dar este obligatorie engleza. In plus, se cer anumite abilitati. Voluntarii trebuie sa "stie sa faca salturi periculoase in spate, sa lanseze shuriken (arme traditionale japoneze) si sa aiba cunostinte solide de istorie medievala", afirma Satoshi Adachi, seful departamentului de promovare a turismului din prefectura, in Japan Times.

Chiar daca acesti luptatori sunt in mod traditional foarte discreti, este important sa nu se intimideze in fata reflectoarelor si sa se exprime cu usurinta fiindca misiunea lor nu tine de latura razboinica a meseriei, ci vor participa la promovarea turismului in regiunea Aichi si mai ales a castelului Nagoya.

Candidatii admisi vor urma o luna de antrenamente in Japonia in luna aprilie, urmand sa isi inceapa noua slujba la 1 mai. Contractul oferit este pe un an, iar salariul — putin peste 1.400 de euro pe luna, plus eventuale bonusuri. Ei trebuie sa lucreze 30 de ore pe saptamana, indeosebi in weekend-uri si in zilele de sarbatoare.

Desi acesti razboinici legendari din Japonia medievala se regasesc acum in filme si carti de istorie, anul trecut a fost creat in tara Soarelui Rasare un "consiliu ninja", alcatuit din oameni politici si agentii de turism, avand ca scop promovarea turismului in vederea Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2020.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: japonia, angajari, ninja
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii