A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720341435.7868.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai inalt zgarie nori din Europa a fost inaugurat la Londra (Video)
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-07-2012, ora 11:38

Cel mai inalt zgarie nori din Europa a fost inaugurat la Londra (Video)

Articol de Madalina Irimia

Cel mai inalt zgarie nori din Europa, Shard, care masoara nici mai mult, nici mai putin de 310 metri, a fost inaugurat, joi, in capitala Marii Britanii, la Londra.

Cei care au luat parte la deschiderea oficiala a Shard au fost martorii unui impresionant specatcol laser, transmite pagina de Internet a postului de televiziune BBC.

Ceremonia de inaugurare a cladirii Shark a fost condusa de printul Andrew, ducele de York, si de premierul Qatarului, seicul Hamad, in contextul in care costurile de constructie au fost suportate de Banca Nationala din Qatar.

Cladirea, opera renumitului arhitect italian Renzo Piano, in varsta de 74 de ani, masoara 310 metri si are 95 de etaje. Constructia Shard a fost finalizata in luna aprilie a acestui an si a costat 1,5 miliarde de lire sterline.

Shard are 95 de etaje, care gazduiesc un hotel si restaurante de lux, apartamente luxoase - intre etajele 53 si 65 - si birouri si un observator, de la etajul 68 la 72, cu vedere panoramica de 360 grade asupra Londrei.

Arhitectul Renzo Piano a mai proiectat si alte edificii controversate, printre care Centrul Pompidou, din Paris, si Centrul Paul Klee, din Berna.

Sursa: ziare.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii