A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832013.7029.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cel mai bine platite joburi in 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2013, ora 11:05

Cel mai bine platite joburi in 2013

Articol de Cristian Amariei

Cei care vor sa se angajeze sau sa isi schimbe locul de munca actual in 2013 pot castiga salarii cuprinse intre 600 si 5.000 de euro net pe luna, potrivit specialistilor in recrutare. Conditia este ca romanii aflati in cautarea unui job sa se orienteze fie spre domeniul IT, fie spre cel financiar, acestea pastrand pozitiile de lideri in topul celor mai bine platite industrii si pentru anul acesta.

"Un angajat incepator din zona de software poate avea un salariu de debut in valoare de 600 de euro net pe luna, in timp ce un specialist senior in domeniu va putea castiga si 4.000 de euro net pe luna", spune Leonard Rizoiu, business unit manager in cadrul Barnett McCall, companie a furnizorului de servicii de munca temporara Gi Group.

Chiar si recruiterii "pariaza" pe sectorul financiar pentru anul viitor, acestia fiind de parere ca romanii care isi vor cauta un loc de munca in domeniu, vor avea si cele mai mari sanse de a castiga cei mai multi bani.

"In cazul domeniului financiar conteaza foarte mult nivelul de experienta al angajatilor. Luand in calcul un nivel de senior pentru pozutia de controller financiar si mergand pana la o pozitie de director financiar, salariul poate varia de la un minim de 1.500 de euro net pe luna, respectiv la cel mult 5.000 de euro net pe luna", mai precizeaza Leonard Rizoiu.

In ceea ce priveste munca temporara, cei care se vor orienta spre IT, comunicatii, finante sau sectorul juridic vor putea beneficia de cele mai mari castiguri de pe piata fortei de munca din anul 2013.

Citeste "Topul celor mai bine platite joburi in 2013", pe ZF.ro

Foto: blog.rozee.pk

     
Tag-uri: job, IT, financiar
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii