A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662136.7839.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei mai buni prieteni in functie de zodie!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-02-2014, ora 09:20

Cei mai buni prieteni in functie de zodie!

Articol de Madalina Irimia

Nascuta cu primii oameni de pe Pamant, prietenia pare un angajament simplu, ce se leaga asa de repede si de spontan intre persoane de acelasi gen sau de gen diferit.

Doar pare... Comportamentul de cooperare si de sustinere implica, la randul sau, cunoastere reciproca, stima, afectiune, rabdare, capacitatea de a fi prezent in viata cuiva in momente fericite, dar si la greu.

Dintr-o data, prietenia devine ceva destul de greu de castigat si de intretinut, dar tocmai de aceea ea ramane asa de valoroasa, indiferent de medii sociale.

Sunt oameni care raman prieteni pana in ultimele momente ale existentei lor, prieteni care se bucura de fiecare moment petrecut impreuna si pe care nimic nu ii desparte.

Astfel de prietenii se leaga din “n” motive externe sau ce tin de compatibilitati interioare, dar si datorita influentei astrale.

Asadar, cu ce zodii poti lega prietenii profunde si trainice sau cat de bun prieten poti fi in functie de semnul astral sub care te-ai nascut:

Berbec

Berbecii leaga prietenii trainice, fiind mereu prezent cand ai nevoie de ajutor. De fapt, fie ca esti trist, fie ca vrei sa te distrezi si nu ai cu cine poti suna un Berbec. Nu exista nicio incertitudine, iti va raspunde cu promtitudine.

Principala caracteristica a prieteniei cu un Berbec este curajul. Este un bun sfatuitor, iar la maturitate devine responsabil si foarte sincer.

Asteapta de la prietenii lui lipsa de fatarnicie sau de prefacatorie si acelasi respect pe care ti-l ofera si el.

Totusi, ai grija la temperamentul vulcanic al celor nascuti sub semnul zodiacal Berbec: conflictele cu ei apar din senin si sunt caracterizate prin vorbe dure. Insa, tot Berbecii sunt cei care iarta si uita la fel de repede precum se supara.

Zodii compatibile din punctul de vedere al prieteniei: Varsator, Gemeni, Capricorn, Sagetator, Leu.

Integral pe one.ro

Foto:eduguide.org

     
Tag-uri: prieteni, zodii, astre
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii