A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727688413.6794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei mai bogati angajati Facebook. Cine face parte din grupul TNR250
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-09-2012, ora 17:00

Cei mai bogati angajati Facebook. Cine face parte din grupul TNR250

Articol de Cristian Amariei

Nu trebuie sa petreci prea mult timp in Silicon Valley pentru a auzi despre cum oamenii de acolo nu sunt interesati de bani sau sa devina milionari.

"Oamenii doar incearca sa transforme lumea intr-un loc mai bun. Sa fim insa realisti. Start-up-urile care au aparut aici nu sunt organizatii non-profit", noteaza unul dintre jurnalistii The New York Times pe un blog afiliat publicatiei.

Silicon Valley a cunoscut cea mai spectaculoasa crestere din istorie a averilor acumulate de antreprenorii stabiliti acolo. Regiunea a fost liderul national din Statele Unite in ceea ce priveste numarul de locuinte care au fost vandute pentru cel putin un milion de dolari.

David Sacks, fondatorul Yammer, care si-a vandut compania gigantului IT Mircrosoft pentru 1,2 miliarde de dolari, a dat o petrecere, care l-a costat 1,4 milioane de dolari, pentru a-si sarbatori aniversarea varstei de 40 de ani.

Mai mult, primii 250 de angajati ai Facebook sunt cunoscuti drept TNR250 (The Nouveau Riche 250, in traducere libera cei 250 de recent imbogatiti).

Integral pe gandul.info

foto: muckrack.com

     
Tag-uri: angajati, Facebook, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii