A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833896.0442.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei care poarta haine cu gluga vor fi sanctionati. Vezi ce stat considera acest lucru o infractiune
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-01-2015, ora 12:31

Cei care poarta haine cu gluga vor fi sanctionati. Vezi ce stat considera acest lucru o infractiune

Articol de Cristian Amariei
Jachetele cu gluga si hanoracele sunt foarte populare in Statele Unite, ca peste tot in lume, mai ales in sezonul rece. Dar, in statul Oklahoma, cei care poarta o astfel de haina ar putea risca o amenda de 500 de dolari in curand.

In Oklahoma este, deja, infractiune distincta purtarea unei glugi in timpul comiterii unei faradelegi.

Acum, un membru al senatului local propune ca interdictia sa fie extinsa la toata lumea, chiar si la cei care nu vor sa se apere de politie, ci doar de ploaie sau vant.

Cred ca este o incalcare a dreptului unei persoane de a alege cu ce doreste sa se imbrace, atata timp cat nu contravine, astfel, decentei publice si valorilor morale. si cred ca o asemenea lege ar fi foarte problematica.

Senatorul spune ca nu urmareste decat sa-i protejeze pe cetateni. Intr-adevar, jacheta cu gluga a ajuns un fel de uniforma a delicventilor din orasele americane. Dar acelasi articol vestimentar este purtat de multi oameni onorabili care nu vad cu ochi buni interzicerea sa.

Cred ca asta nu va face decat sa ridice si mai mult tensiunea din comunitate. Probabil le va da politistilor un motiv sa se lege de oamenii care poarta jachete cu gluga.

Senatorul este dispus, totusi, sa scuteasca de amenda persoanele care isi acopera fata din motive religioase, medicale sau pentru a lua parte la baluri sau parade.

Sursa: observator.tv
Foto: ziarelive.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii