A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662010.1133.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cei care au platit o taxa auto mai mare decat timbrul de mediu isi pot cere inapoi banii achitati in plus. Ce au de facut?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-03-2013, ora 10:00

Cei care au platit o taxa auto mai mare decat timbrul de mediu isi pot cere inapoi banii achitati in plus. Ce au de facut?

Articol de Madalina Irimia

Daca la inmatricularea unei masini, ati platit o taxa de poluare mai mare decat timbrul de mediu in vigoare acum, aveti posibilitatea de a va primi inapoi diferenta de taxa platita. Va spunem cum trebuie sa procedati pentru a va recupera banii achitati in plus, scrie avocatnet.ro.

OUG nr. 9/2013, actul normativ care reglementeaza timbrul de mediu, a venit si cu vesti bune pentru proprietarii de autoturisme, acestia avand dreptul sa isi receupereze banii platiti in plus pentru taxele auto de pana acum, fie ca e vorba de taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule.

Astfel, daca taxa de poluare, pe care ati platit-o la inmatricularea masinii, este mai mare decat timbrul de mediu rezultat din aplicarea noilor prevederi, aveti posibiliatea de a va primi inapoi diferenta de taxa platita, in baza art. 117 din Codul de procedura fiscala, ce prevede si regulile pentru restituirea sumelor platite in plus fata de obligatia fiscala.

MAI MULTE, PE AVOCATNET.RO

Foto: bistritaonline.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii