A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816330.4108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ceasul desteptator care te trezeste cu aroma de cafea si croissant. A fost inventat de un pusti de 19 ani - FOTO
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2016, ora 09:25

Ceasul desteptator care te trezeste cu aroma de cafea si croissant. A fost inventat de un pusti de 19 ani - FOTO

Articol de Madalina Irimia
Pentru cei mai multi dintre noi, trezitul devreme este o activitate extrem de dificila. Desi cu o seara inainte ne programam mai multe alarme, dimineata am mai sta putin in pat. Mai mult decat atat, orice melodie pe care o alegem ca sa ne trezeasca suna la fel de rau.
Un adolescent din Franta s-a gandit la aceasta problema si a conceput un ceas desteptator care foloseste mirosuri placute pentru a ne trezi si nu o alarma clasica. Ideea apartine, fondatorului Guillaume Rolland, un student francez in varsta de numai 19 ani, care a primit anul trecut o finantare de 200.000 de dolari pentru a fabrica noul produs denumit Sensorwake. Acesta va fi disponibil pe piata incepand cu prima jumatate a acestui an.
Dispozitivul functioneaza pe baza unor capsule, care se introduc in partea superioara a aparatului. Fiecare capsula contine o aroma diferita si poate fi utilizata de cel mult 30 de ori, ceea ce se inseamna ca trebuie schimbata dupa aproximativ o luna.
Pentru inceput, vor fi disponibile doar sase arome, grupate in pachetele: Continental Breakfast (capsula cu aroma de Espresso + capsula cu croissant), Enjoy the Break Pack (Seaside - ulei monoi din flori Tiaré + Lush Jungle - frunze si iarba proaspat cosita), Vitalisation Aromatherapy Pack (aroma de ciocolata si menta).
Desi suntem tentati sa credem ca aceasta modalitate de a ne trezi ar putea fi mai putin eficienta decat cea conventionala, inventatorul ei ne asigura ca nu este tocmai asa. Rolland a afirmat ca Sensorwake se descurca la fel de bine precum un ceas desteptator obisnuit, dat fiind faptul ca 99% dintre cei care l-au folosit s-au putut trezi in numai 2 minute.
Mai mult decat atat, cei care nu reusesc sa se trezeasca la ora pe care au programat-o nu trebuie sa-si faca griji. Ceasul este echipat cu o alarma audio, care se activeaza dupa 3 minute de la pulverizarea aromelor.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii