A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727561613.2589.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ceaiuri pentru detoxifiere
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 05:27

Ceaiuri pentru detoxifiere

Articol de Madalina Irimia

Inceputul anului vine cu o doza mai mare de ambitie, inclusiv in ce priveste forma fizica. De mare ajutor sunt ceaiurile care stimuleaza detoxifierea, iar noi va prezentam recomandarile specialistului in nutritie Cori Gramescu.

Ceaiurile detoxifiante au o importanta majora dupa o perioada de exces alimentar, pentru ca ajuta la reducerea senzatiei de balonare si a retentiei de apa. De asemenea, asocierea cu un regim alimentar echilibrat, bogat in legume, fructe si cu un aport scazut de proteine si grasimi de origine animala contribuie la reducerea stresului la care e supus sistemul digestiv in perioada zilelor cu mese copioase.

Ceaiul de anghinare e foarte bun daca stii ca ai mancat prea multe grasimi de origine animala. Anghinarea este folosita de sute de ani pentru a usura suferinta hepatica, iar ceaiul de anghinare poate fi consumat dupa mese copioase, pentru ca ajuta activitatea vezicii biliare. Sunt totusi cateva precautii legate de acest ceai. Persoanele alergice la musetel au un risc crescut sa fie alergice si la anghinare, iar cei care au pietre la fiere ar trebui sa consume ceaiul doar cu acordul medicului.

Ceaiul de dafin cu musetel si menta e un remediu bland pentru reducerea senzatiei de balonare. Pentru a-l prepara, trebuie sa folosesti pentru doua cani de apa o frunza de dafin, o masura de musetel si una de menta. Se poate consuma zilnic, in situatia in care resimti o stare neplacuta, dupa mesele imbelsugate.

Integral pe unica.ro

Foto: manager.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii