A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663837.5352.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ceaiuri de plante impotriva problemelor digestive
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-01-2014, ora 10:13

Ceaiuri de plante impotriva problemelor digestive

Articol de Madalina Irimia

Cel putin o data in viata, fiecare dintre noi se confrunta cu o problema digestiva, constipatie, balonare, diaree sau arsuri la stomac, pentru care nu e neaparata nevoie sa mergi la medic si pe care o poti rezolva, foarte simplu, daca esti informat, cu ceaiuri de plante din flora noastra, romaneasca.

Asta insa presupune rabdare multa si incredere in ceaiul pe care il bei, pentru ca remediul naturist isi face treaba in timp, incet si bine, si nu ca in reclamele miraculoase pe care le vezi la televizor.

Papadia, de fapt, o buruiana care apare peste tot si care-i supara pe gradinari si agricultori, imbunatateste tranzitul intestinal si inlesneste digerarea grasimilor, avand, totodata, o actiune benefica asupra sistemului digestiv.

Ceaiul de papadie, sanatos pentru intregul organism, deoarece contine vitaminele A, B, C, D si minerale esentiale precum zincul, fierul si potasiul, are si efect diuretic, ceea ce inseamna ca organismul va scapa lesne de toxine.

Integral pe ziare.com

foto: agroromania.manager.ro

     
Tag-uri: ceai, plante, digestie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii