ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-07-2015, ora 09:42

Ceaiul care te ajuta sa elimini excesul de apa

Articol de Madalina Irimia
Organismul are un mecanism care il face sa retina apa si te face sa pari cu cateva kilograme mai plinuta. iti spunem cum sa elimini apa in exces cu ajutorul unui ceai usor de facut.

Excesul de apa poate fi eliminat cu ajutorul diureticilor, insa trebuie sa alegi unul care sa nu iti irite rinichii. Ceaiul din frunze de mesteacan este foarte indicat pentru aceasta problema, deoarece ajuta si la tratarea infectiilor urinare si a problemelor de rinichi. Pentru ca elimina excesul de apa din organism, este indicat sa fie consumat mai ales inaintea mentruatiei. Iar partea cea mai buna este ca ajuta si la eliminarea celulitei.

Mod de preparare

Pentru a prepara acest ceai, pune la fiert 2.5 litri de apa si adauga o lingurita de frunze de mesteacan. Lasa la infuzat 15 minute, apoi strecoara bautura si consum-o de trei ori pe zi. Ai grija, insa, sa ceri sfatul medicului inainte sa incepi acest tratament.

Cum previi retentia de apa

Retentia de apa are loc atunci cand organismul nu poate elimina fluidele din tesuturi. iti dai seama ca ai aceasta problema cand anumite parti ale corpului, precum picioarele sau mainile, incep sa se umfle, cand te simti balonata sau observi fluctuatii de greutate. Atunci cand stai in picioare pentru mult timp sau cand iei anticonceptionale, s-ar putea sa te confrunti cu retentia de apa. Lipsa de proteine sau vitamina B1, anumite medicamente sau consumul excesiv de sare duce, de asemenea, la asimilarea de apa.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: ceai, retentie, apa
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii