ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
02-05-2014, ora 12:41

Cea mai sexy femeie din viata Briliantului il paraseste? Consuelo Mutu se confeseaza online

Articol de Madalina Irimia

Norocul pe teren nu il slabeste pe atacantul Petrolului, Adi Mutu, dar in dragoste, lucrurile stau altfel. Consuelo, sotia sa din 2005 si mama fiicelor sale, prefera sa stea la distanta, contempland viata de mamica singura in Republica Dominicana.

Cea mai sexy femeie cu care a fost Briliantul vreodata a ramas acasa cu fetele, refuzand sa vina in Romania. Consuelo si-a petrecut ultimele saptamani in tara natala alaturi de Adriana si Maya, fiicele ei cu Adi, postand imagini nostalgice pe contul sau de Facebook. Desi bruneta nu a aratat niciodata mai bine, fotografiile surprind privirea trista a unei femei care ia in considerare posibilitatea divortului.

Mai mult, aceasta a transmis prietenilor mesaje precum: „cele mai mari daruri in viata se numesc iubire, timp si viata... aici cu marile mele iubiri Adriana Lea si Maya Vega” (dar nu si sotul sau), „gandeste ca o regina, unei regine nu ii e frica sa dea gres. Greselile sunt un pas catre maretie, regenerare, transformare”, „tine capul sus, tine fruntea sus si cel mai important, continua sa zambesti pentru ca viata e frumoasa si ai atatea motive sa razi”.

Nici ea, nici fotbalistul roman, nu au confirmat zvonurile, dar nici nu s-au grabit sa ateste dragostea lor nemuritoare, preferand sa lase totul la inchipuirea fanilor si a presei.

Daca Mutu ar semna actele de divort, acesta ar fi al doilea mariaj esuat.

Sursa: a1.ro

Foto: mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii