A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675205.51.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cea mai mare tragedie rutiera din Romania, tinuta la secret de comunisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-11-2016, ora 11:17

Cea mai mare tragedie rutiera din Romania, tinuta la secret de comunisti

Articol de Cristian Amariei
Tragedia rutiera de pe A2 din 5 noiembrie a.c., soldata cu 4 morti si 50 de raniti, nu este cea mai mare din istoria Romaniei.

Accidentul cu cei mai multi morti pe un drum din tara noastra s-a produs in septembrie 1974 in satul Podu Brosteni, aflat la 15 km de Pitesti. Un camion plin cu muncitori s-a rasturnat intr-o curba din cauza vitezei si a luat foc: 31 de oameni au murit si alti 20 au fost raniti. Intr-o zi de septembrie a anului 1974, un camion se indrepta spre unul dintre santierele ce aveau sa transforme in cativa ani Costestiul, aflat la 20 kilometri de Pitesti, dintr-un sat de campie intr-un oras veritabil. Desi regulamentul rutier interzicea transportul muncitorilor in bena camionului, acesta a venit de la Pitesti intesat de muncitori. Erau oameni veniti din toate zonele tarii, asa cum se intampla pe santierele socialiste. Martorii oculari spuneau ca, in remorca, se aflau peste 50 de muncitori si ca remorca acelui camion era umpluta pana la refuz. Intr-o curba din zona Podu Brosteni, camionul, care se deplasa cu viteza, a derapat si s-a rasturnat, de cateva ori, intr-o rapa.

Citeste mai mult pe adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii