A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662380.8986.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii care vor aer conditionat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-05-2016, ora 10:36

Cea mai mare greseala pe care o fac romanii care vor aer conditionat

Articol de Madalina Irimia
Romanii constientizeaza faptul ca un aparat de aer conditionat este o investitie pentru tot parcursul anului, nu doar pentru perioadele toride, insa continua sa faca aceeasi greseala.

“Aparatele de aer conditionat se achizitioneaza dupa o selectie atenta si nu in graba de la primul hipermarket care ne iese in cale”, declara Danile Vasile, directorul companiei Daikin, lider pe piata locala de aer conditionat.

”Am observat ca tot mai multi clienti din Romania constientizeaza faptul ca un aparat de aer conditionat este o investitie pentru tot parcursul anului, nu doar pentru perioadele toride, fiind o solutie eficienta si accesibila si pentru incalzirea casei. De asemenea, ne bucura schimbarea pe care o simtim in decizia de cumparare a clientilor rezidentiali, care incep sa isi programeze din timp achizitionarea sistemelor, experimentand solutiile prezentate in showroom-urile partenerilor nostri din intreaga tara”, a declarat Daniel Vasile.

Cea mai mare greseala pe care o poti face la achizitionarea unui aparat de aer conditionat este sa lucrezi cu amatori. Diferenta de pret la montaj intre un specialist si un nespecialist nu este atat de mare. Se plateste de regula cu 20% mai mult unui specialist. Diferenta de calitate este enorma.

Montarea aparatelor de aer conditionat trebuie sa se faca de specialisti, nu de persoane care iarna sunt zugravi si vara instalatori de aer conditionat. De fiecare data cand se monteaza un aparat de personal nespecializat avem de-a face cu mici dezastre naturale, deoarece toata lumea stie ca scaparile de freon au un efect major aspura mediului”, a precizat Daniel Vasile.

O alta greseala a clientilor este alegerea nepotrivita a aparatului. Un aparat mai mare consuma mai mult, iar confortul are de suferit deoarece jetul de aer puternic este mai mult decat deranjant.

Sursa: capital.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii