A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832558.0605.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Cea mai mare SURPRIZA pe care aceasta tanara a gasit-o intr-un ou Kinder. De ce ouale Kinder sunt ILEGALE in Statele Unite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
31-05-2015, ora 10:35

Cea mai mare SURPRIZA pe care aceasta tanara a gasit-o intr-un ou Kinder. De ce ouale Kinder sunt ILEGALE in Statele Unite

Articol de Cristian Amariei
O americanca a avut surpriza vietii cand iubitul ei i-a daruit un ou Kinder si a rugat-o sa desfaca ambalajul. Cu adevarat surprinzator este insa faptul ca actiunea se desfasoara in Statele Unite, unde ouale Kinder sunt ilegale. De ce le interzic autoritatile americane? Aflati explicatia mai jos.

Matthew si Lori Richmond impartasesc o „pasiune” comuna: ouale Kinder. Drept urmare, tanarul american a decis ca intr-o zi sa-i ofere iubitei lui un ou Kinder mai special. „Cred ca la inceput am avut un mic soc”, marturiseste Lori, care a avut surpriza vietii in momentul in care a desfacut ambalajul.

Foarte populare in special printre copiii din intreaga lume, ouale Kinder sunt, totusi, interzise de decenii chiar in Statele Unite al Americii. O lege le declara ilegale dintr-un motiv pe care il explicam in continuare. Amenda pentru introducerea acestor dulciuri in America poate ajunge si la 2.500 de dolari.

CE A GASIT TANARA IN OUL KINDER SI DE CE ACESTE DULCIURI SUNT INTERZISE IN STATELE UNITE

Clipa in care un barbat ingenuncheaza in fata iubitei lui pentru a o cere in casatorie trebuie sa fie memorabil pentru ambii parteneri. Nu-i de mirare, deci, ca unii pun la cale cele mai nastrusnice planuri pentru ca respectivul moment sa fie unul inedit si surprinzator.

Momentul cererii in casatorie este unul extrem de important pentru un cuplu. Drept urmare, atunci cand aleg sa adreseze intrebarea „Vrei sa fii sotia mea?”, barbatii pun la cale diverse planuri romantice.

Daca unii aleg sa faca propunerea in timpul unei cine romantice sau a unei plimbari sub clar de luna, un americana avut idee de-a dreptul inedita pentru a-i oferi inelul iubitei lui. Cererea in casatorie catalogata ca fiind „incredibil de creativa” a facut inconjurul lumii.

Dupa ce a deschis cu multa migala ambalajul, apoi oul din ciocolata, Matthew a introdus in capsula de de plastic inelul de logodna, insotit de o figurina din lemn cu chipul lui, scrie Daily Mail.

Intentia mea a fost sa o cer in casatorie pe Lori intr-un moment in care chiar nu se astepta, voiam sa fie o surpriza totala”, a povestit barbatul. „Am stiut ca figurina care tine inelul va fi o idee excelenta si mai stiam ca Lori va deschide oul Kinder fara sa banuiasca nimic”, a adaugat el.

Si asa a fost: iubita lui a fost complet surprinsa de gestul partenerului ei. „Cred ca la inceput am avut un mic soc, insa apoi, in mod traditional, Matthew a ingenunchiat in fata mea si m-a intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu el. Bineinteles, am spus Da”, si-a amintit Lori.

Extrem de populare intreaga lume, ouale Kinder se numara printre dulciurile favorite ale copiilor, mai ales ca in interiorul lor se ascund diverse jucarii mici. si totusi, acest din urma lucru face ca respectivul produs sa fie totusi interzis in Statele Unite ale Americii, scrie Business Insider.

Motivul? O lege veche inca din anul 1938, care precizeaza ca dulciurile care contin in interiorul lor parti necomestibile sunt ilegale.

Din acest motiv, in fiecare an, peste 60.000 de oua Kinder sunt confiscate la granita SUA de catre autoritati, iar amenda pentru introducerea acestor dulciuri in America poate ajunge si la 2.500 de dolari, preciza, de asemenea, un articol din presa de peste Ocean.

Ouale Kinder sunt interzise, asa cum sunt si substantele narcotice”, a explicat Mike Milne, de la U.S. Customs and Border Protection. „Atunci cand descopera produse interzise, ofiterii nostri sunt obligati sa le confiste”, a mai subliniat acesta.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: kinder, cerere, casatorie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii