A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817245.7357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce zodii vor avea probleme in dragoste primavara aceasta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-03-2016, ora 16:08

Ce zodii vor avea probleme in dragoste primavara aceasta

Articol de Madalina Irimia
In sfarsit putem vorbi despre primavara! si pentru ca razele soarelui ne-au inveselit putin, am vrut sa aflam ce ne asteapta in dragoste, din punct de vedere astrologic, in acest sezon. Din pacate, am aflat ca sunt cateva zodii care vor trece prin momente de cumpana si vor avea probleme amoroase in saptamanile urmatoare… Iata care sunt acestea!

Nativii zodiei taur sunt prea incapatanati

Stiam ca taurii sunt incapatanati, dar, din nefericire, incapatanarea s-ar putea sa le provoace probleme in dragoste in aceasta primavara. Cei care sunt deja in relatii ar trebui sa aiba grija la limbaj si la felul in care se comporta cu partenerul de cuplu, pentru ca risca sa ramana singuri.

Pe de alta parte, taurii singuri ar trebui sa nu mai fie atat de incapatanati si perfectionisti, pentru ca partenerul perfect la care ei viseaza pur si simplu nu exista! Cu totii avem mici defecte, iar daca ei nu se vor relaxa putin, din acest punct de vedere, risca sa ramana singuri mult timp de acum incolo.

Sagetatorii ar trebui sa aiba mai multa incredere in ei

Pentru sagetatorii singuri, primavara 2016 poate aduce oportunitati interesante, din punct de vedere amoros. Totusi, daca nu vor avea mai multa incredere in ei, sagetatorii risca sa rateze orice sansa la o relatie si de aceasta data.

Pentru nativii sagetator care sunt implicati deja in relatii, primavara s-ar putea sa fie insa ceva mai placuta, din punct de vedere amoros. Cu toate acestea, nici lor nu le-ar strica un plus de incredere in sine. Nimeni nu vrea sa fie intr-o relatie cu un om fara personalitate!

Capricornii pot avea probleme in dragoste daca nu sunt mai deschisi

Capricornii implicati in relatii sunt, de aceasta data, cei mai predispusi la conflicte. Cunoscuti de toata lumea pentru caracterul lor puternic, multi capricorni se concentreaza adesea pe cariera si uita de partenerul de cuplu. Dialogul, momentele de tandrete si, de ce nu, un mic concediu ar putea salva relatiile acestora. Totul e ca ei sa isi doreasca sa petreaca mai mult timp cu iubitul sau iubita.

Pentru capricornii singuri astrele nu au vesti bune, dar nici proaste. Continuati sa cautati! Dragostea va aparea in curand si in viata voastra!

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: zodii, probleme, dragoste
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii