ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2016, ora 09:55

Ce zodii au noroc la bani in primavara lui 2016

Articol de Madalina Irimia
Oricate contraziceri si dezbateri ar exista pe marginea proverbului ”Banii nu aduc fericirea”, cu greu putem crede ca oamenii se pot lipsi de acest aspect, de altfel important, in viata lor. Haideti sa aflam ce spun astrele despre nativii mai norocosi din acest punct de vedere.

Gemeni

Pentru nativii in Gemeni, cele trei luni de primavara sunt sinonimul infloririi financiare. Vor avea o perioada excelenta din acest punct de vedere. Vor culege laurii si vor fi recompensati pentru ca au muncit din greu in iarna lui 2016. Firi nestatornice, Gemenii au tendinta ca atunci cand le este bine sa faca schimbari in speranta ca vor prospera si mai mult.

Nu este o strategie gresita, insa nu este cazul sa o puna in practica in aceasta primavara. Vor castiga suficient cat sa fie mai mult decat multumiti. Lunile mai si aprilie, in care Mercur este retrograd, vor fixa castigurile financiare si ii vor asigura nativului din Gemeni un an indestulator. Ai rabdare si pune in practica schimbarile la care te-ai gandit incepand cu anul viitor. Deocamdata esti foarte bine!

Rac

Reprezentantii acestui semn zodiacal au parte de o ascensiune financiara primavara aceasta. Munca lor va ajunge la urechile unor persoane interesate de activitatea lor, vor castiga prestigiu si, da, vor avea parte si de remuneratii considerabile in cadrul unor colaborari. Relatiile cu acestia vor fi mai mult decat satisfacatoare si vei avea ocazia sa pui bazele unei intregi retele de contacte care te vor ajuta sa prosperi in cariera.

Leu

Oportunitatile de serviciu care s-au ivit in ianuarie pentru Leu au fost exploatate la maximum de nativii acestui semn zodiacal. Asteptarea momentului in care te vei imbogati a luat sfarsit. in cele trei luni de primavara vei avea parte de multi bani. Nu cazuti din cer, ci obtinuti prin fortele proprii. Acest interval este optim si pentru a stabili planul de bataie pentru urmatoarele luni ale anului, astfel incat sa iti mearg si mai bine. Creativitatea, efervescenta si excetricitatea ta insa nu vor mai fi satisfacute, pentru ca te-ai angajat iarna aceasta la un job nu tocmai nobil, asa cum ai fi sperat si cum ai avut parte pana acum. Leul ar trebui sa pastreze aceasta linie, pentru ca este benefica buzunarului sau.

Fecioara

In aceasta primavara Fecioara pune piciorul in prag, renunta la jobul care o nemultumeste din toate punctele de vedere si reuseste sa obtina un serviciu nu doar care o face sa se simta implinita pe planul carierei, dar si care ii aduce incasari duble. Primavara este perioada cea mai prospera pentru Fecioara, de altfel, zodia care are cele mai frumoase venituri in acest interval, spun astrele.

Capricorn

In primavara aceasta astrele ii rezerva Capricornului o promovare. Rabdarea si munca depusa i-au asigurat o ascensiune naturala Carpricornului. Toata lumea este multumita de activitatea acestui nativ, in sfarsit.

Daca pana acum eforturile lui au fost considerate normale, exista o persoana care va vedea tot ce a facut: orele petrecute peste program, proiectele realizate in timpul liber, implicarea, ideile si atitudinea pozitiva pe care a avut-o fata de toate sarcinile. In martie Capricornul e remarcat de o persoana din conducere care il va promova: va fi remunerat conform prestigiului sau.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: zodiac, noroc, bani
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii