A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664411.9058.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce vor sa faca proprietarii de restaurante pentru a nu-si pierde clientii fumatori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-12-2015, ora 16:07

Ce vor sa faca proprietarii de restaurante pentru a nu-si pierde clientii fumatori

Articol de Madalina Irimia
Proprietarii marilor restaurante, cu un flux mare de clienti, sustin ca adoptarea legii antifumat nu le va afecta businessul, ci va schimba putin comportamentul clientilor.

Adoptata de Camera Deputatilor si trimisa la promulgare catre presedintie, Legea antifumat pare sa nu le dea emotii proprietarilor de restaurante, in sensul ca si-ar putea pierde clientii. Potrivit legii, fumatul este complet interzis in spatiile inchise. Tot legea vine cu solutia ca proprietarii restaurantelor sa gaseasca solutii sa amenajeze in afara restaurantelor spatii incalzite destinate fumatorilor.

In aceste conditii, cei care au restaurante spun ca legea va fi aplicata, iar lucrurile se vor regla in timp. „Cred ca prea multe solutii nu sunt. Asa ca toata lumea si toate institutiile trebuie sa se conformeze. Locurile de fumat pot fi amenajate la nivel de balcon sau in fata restaurantului”, a declarat pentru Adevarul Financiar Catalin Mahu, proprietarul lantului de restaurante „La Mama”.

Unii proprietari de restaurante spun ca majoritatea clientilor vor intelege situatia. „Noi am testat acest lucru acum sase luni. Am luat scrumierele de pe masa. Cei care insistau sa fumeze erau poftiti pe un hol. Daca insistau li se aducea scrumiera. Dar majoritatea a inteles acest lucru”, a precizat Sorin Barbu, patronul localului cu specific spaniol Alioli.

Citeste mai multe pe adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii