A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758159.3198.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce vitamine sunt utile unghii sanatoase si frumoase
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2014, ora 05:30

Ce vitamine sunt utile unghii sanatoase si frumoase

Articol de Madalina Irimia

Corpul dvs are un mod uimitor de a va arata cand ceva nu este bine, iar un deficit de vitamine in corpul dumneavoastra se poate vedea in diferite moduri, inclusiv pe unghii.

Faptul ca organismul nostru are nevoie de vitamine pentru a functiona corect, nu este un lucru pe care nu il stim, precum si efectele negative ale deficientelor de vitamine au fost mult timp demonstrate de medici. Intregul nostru corp are nevoie de diferite vitamine pentru a asigura o dezvoltare sanatoasa si aici sunt incluse si unghiile nosatre. Mainile si unghiile sunt mereu in centrul atentiei, asa ca mentinerea acestora intr-o stare de sanatate buna este o necesitate, mai ales daca va pasa de aspectul dvs fizic.

Un deficit de vitamine in ingrijirea unghiilor poate lasa o amprenta negativa asupra lor, iar aceste semnale nu ar trebui cu siguranta sa fie trecute cu vederea. Corpul dvs are un mod unic de a va spune cand ceva este gresit, astfel incat sa invatati cum sa interpretati aceste semnale, astfel incat veti sti cum sa reactionati rapid pentru a preveni problemele mai grave.

Iata cateva sfaturi care va spun ce vitamine are nevoie corpul dvs si cum sa le obtineti pentru a va asigura ca unghiile dvs arata impecabil in orice moment, asigurand o baza perfecta pentru arta unghiilor.

Unghii subtiri, cu pete albe

Daca unghiile dvs sunt subtiri, se rup usor si prezint niste pete mici albe, corpul dvs ar putea necesita de un aport mai mare de zinc. Un deficit de zinc poate declansa, de asemenea, pierderea parului si alte probleme de sanatate, asa ca incercati sa consumati alimente care au un continut ridicat de zinc. Puteti gasi zinc natural in urmatoarele produse: legume, fasole, ciuperci, cereale integrale, drojdie de bere, stridii, alune, ficat.

Citeste mai mult pe bewoman.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii