A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661875.8752.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce veste a primit aceasta femeie dupa nunta. "Medicii au provocat o tragedie cu buna stiinta"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-12-2012, ora 13:15

Ce veste a primit aceasta femeie dupa nunta. "Medicii au provocat o tragedie cu buna stiinta"

Articol de Madalina Irimia

Si-a amanat nunta cu doi ani pentru ca astepta pentru un transplant de plamani care i-ar fi salvat viata. A facut operatia, dar in scurt timp avea sa primeasca o veste cutremuratoare.

Jennifer Wederell, din Anglia, suferea de fibroza chistica si avea nevoie de transplant de plamani, pentru ca altfel nu ar mai fi trait mult timp. Operatia ei a fost un "succes", iar in toamna anului 2011 s-a casatorit cu iubitul ei, David.

Insa, in mai putin de un an, Jennifer a murit de cancer, iar familia crede ca boala a venit de la plamanii donati, care au apartinut unui fumator, relateaza Daily Mail.

Sotul ei, David, a spus ca Jennifer nu ar fi fost de acord cu transplantul daca ar fi stiut ca donatorul fuma si ca, astfel, viata ei nu s-ar mai fi terminat la varsta de 27 de ani. Insa medicii au tinut acest “amanunt” secret.

Jennifer a fost diagnosticata cu fibroza chistica la varsta de 2 ani. Fratele ei a suferit de aceeasi boala si a murit la 23 de ani. Ea l-a cunoscut pe viitorul ei sot in 2007 si doi ani mai tarziu s-au logodit. Starea ei de sanatate s-a deteriorat intre timp si cei doi au decis sa-si amane nunta, in speranta ca va face un transplant.

Dupa ce a asteptat 18 luni, anul trecut in luna aprilie, Jennifer a fost anuntata de medicii ca s-au gasit plamani pentru ea. A facut operatia fara ca medicii sa o informeze ca plamanii au apartinut unei persoane care prezenta risc de imbolnavire de cancer, intrucat fuma cel putin 20 de tigari pe zi.

Operatia a fost un “succes”, Jennifer s-a maritat cateva luni mai tarziu, dar dupa alte cateva luni, toata fericirea a disparut, cand femeia a aflat ca avea cancer. Abia atunci a aflat ca plamanii au apartinut unui fumator.

Jennifer a murit anul acesta, la sfarsitul lunii august, iar de atunci familia ei a inceput o campanie cu scopul de a determina autoritatile sa interzica transplanturile in cazul in care organele donate provin de la fumatori.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: muckrack.com

     
Tag-uri: femeie, boala, nunta, deces
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii