ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2014, ora 11:22

Ce trebuie sa stii daca iti cauti "cu disperare" un job la inceputul anului

Articol de Madalina Irimia

Cei care vor sa faca o schimbare in cariera trebuie sa evalueze bine sansele de a obtine o oferta din partea altui angajator inainte de a decide sa plece din companie, pentru ca, in cazul in care jobul pe care il vizeaza se „elibereaza" greu, risca sa devina neproductivi la actualul loc de munca, spune Sorina Donisa, country manager al firmei APT.

Important este ca angajatii care vor sa isi schimbe locul de munca al inceputul anului sa isi clarifice ce tip de activitate vor, lista conditiilor pe care si le doresc si care sunt concesiile pe care le pot face pentru un nou job. Trebuie sa tina seama de ofertele existente in compania la care lucreaza deja sau pe piata muncii. In functie de specializare, este posibil sa gaseasca ceva foarte repede sau, dimpotriva, sa caute activ luni de zile, iar in tot acest timp atentia sa fie distrasa de la jobul actual si performanta sa scada", explica Sorina Donisa.

Managerul APT mai spune ca, desi angajatii care vor sa isi schimbe locul de munca la inceputul anului ar trebuie sa fie atenti la oportunitatile de promovare sau de schimbare din cadrul companiei pentru care lucreaza, acestia au mari sanse sa gaseasca si alte oferte intr-un timp relativ scurt, potrivit zf.ro.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: job, angajator, salariu
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii