A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757084.0435.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce trebuie sa mananci la micul dejun daca vrei sa slabesti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-08-2013, ora 05:33

Ce trebuie sa mananci la micul dejun daca vrei sa slabesti

Articol de Madalina Irimia

Daca esti la dieta inseamna ca stii cat de greu e sa te infometezi de dimineata pana seara. Incepe ziua corect, cu cea mai importanta masa – micul dejun. Vezi ce nu trebuie sa-ti lipseasca din farfurie daca vrei sa slabesti.

1. Grapefruit

Pe langa faptul ca e delicios, grapefruit-ul contine foarte multe vitamine, asa ca daca il consumi cu regularitate, te poti bucura de o viata sanatoasa. Decat sa bei un suc cumparat din comert, mai bine incepe-ti ziua cu jumatate de grapefruit proaspat.

2. Iaurt

Din zecile de sortimente de iaurt, alege-le pe cele care au un continut redus de grasime. Cumpara mai multe atunci cand mergi la supermarket si asigura-te ca ai in permanenta frigiderul aprovizionat cu iaurt. Acasa, pe drum sau la munca, iaurtul e un aliment perfect pentru a fi consumat dimineata. Iar combinat cu fructe proaspete este un adevarat deliciu.

3. Cereale integrale

Cerealele iti ofera senzatia ca esti satula, asa ca nu le evita la micul dejun. Ai grija totusi sa le alegi pe cele care contin cel mai putin zahar. Daca trebuie sa pleci in graba de acasa si nu ai timp sa iti pregatesti un mic dejun ca la carte, cerealele integrale te scot din incurcatura. Scutesti timpul de preparare si sunt si foarte satioase.

Integral pe perfecte.ro

Foto: prevention.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii