A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662341.1086.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce trebuie sa faci pentru un job bine platit in 2014
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

ECONOMIC
02-11-2013, ora 14:00

Ce trebuie sa faci pentru un job bine platit in 2014

Articol de Madalina Irimia

Peste 700.000 de romani isi cauta in prezent un loc de munca si intampina dificultati in a fi angajati. In acelasi timp, unele studii realizate pe piata locala arata ca angajatorii planuiesc sa recruteze oameni din afara organizatiilor pentru posturile ramase vacante. catre ce domenii ar trebui sa se reprofileze somerii?

"SE OBSERVA O CRESTERE A VOLUMULUI DE RECRUTARI EXTERNE, DIN AFARA COMPANIEI, peste media generala de 14,1%, pe de o parte in sectoarele in crestere cum este cel IT&C, cu o rata de recrutare externa de circa 40%, si pe de alta parte in sectoarele caracterizate printr-o rata mare a fluctuatiei, cum sunt retailul, cu aproape 39%, bunurile de larg consum, 18%, si productia industriala, cu o rata de recrutare externa de aproape 19%", spune Horatiu Cocheci, senior manager in cadrul firmei de consultanta si audit PwC Romania si sef al departamentului de consultanta in HR din cadrul companiei. Estimarile realizate pe baza studiului Saratoga 2013, care analizeaza eficienta capitalului uman, raman valabile si pentru inceputul anului viitor, scenariu confirmat si de unii recrutori si directori de resurse umane.

Intrebarea pe care o adreseaza cel mai des candidatii se refera la ce competente trebuie sa dezvolte si pentru ce post pot sa aplice pentru a fi siguri ca ies din randul somerilor sau ca reusesc sa isi schimbe jobul la final de an sau in primele luni ale lui 2014.

Integral pe businessmagazin.ro

Foto: buzzle.com

     
Tag-uri: job, bani, 2014
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii