A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661881.9385.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce trebuie sa faci pentru a te angaja la Facebook. Responsabila cu recrutarea va spune ce va asteapta daca doriti un astfel de JOB
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2015, ora 11:13

Ce trebuie sa faci pentru a te angaja la Facebook. Responsabila cu recrutarea va spune ce va asteapta daca doriti un astfel de JOB

Articol de Madalina Irimia
Facebook intra an de an in topul celor mai buni angajatori din SUA, astfel ca exista o competitie acerba pentru joburile scoase la bataie de companie. Ciara Brocklebank, una din persoanele responsabile cu recrutarea in companie, vorbeste despre calitatile pe care trebuie sa le aiba un candidat la un post disponibil in Facebook.

„Lucram cu cei mai buni si mai inteligenti oameni din domeniul lor”, spune Brocklebank, citata de publicatia Business Insider.

Prima conditie pentru ca cineva sa se califice pentru a fi angajat Facebook este detinerea unor cunostinte tehnice foarte puternice. Conteaza foarte mult, potrivit lui Brocklebank, si dorinta unei persoane de a avea un impact asupra celor peste un miliard de utilizatori ai retelei sociale prin ceea ce face.

Desi sunt deseori preferati candidatii cu studii solide, sunt acceptate si persoane care au dezvoltat pe cont propriu proiecte interesante sau au contribuit la proiecte open-source. De asemenea, candidatii trebuie sa faca o impresie excelenta la interviuri, care sunt mai multe. „Pentru un post de inginer, de exemplu, vei fi rugat sa rezolvi probleme de programare, vei primi intrebari legate de comportament, precum si intrebari legate de design si arhitectura software, pentru a vedea cat de mult cunosti fiecare zona”, spune Brocklebank.

Inainte de a merge la interviu, Ciara le recomanda inginerilor sa mearga la una din sesiunile Crush Your Coding Interview organizate de companie, care ii pregatesc pentru intrebarile si sarciniule pe care le vor primi. Tot in aceste sesiuni se fac interviuri de pregatire pe modelul celor reale.

Nicolas Spiegelberg, absolvent de facultate in 2009, a fost chemat la interviu dupa ce a rezolvat unul din puzzle-urile de programare online oferite de Facebook. Au urmat o discutie de 45 minute la telefon cu reprezentantii Facebook, patru interviuri fata in fata si alte doua discutii telefonice dupa aceea. A fost angajat la cartierul general al companiei din California, iar peste trei ani a fost promovat in pozitia de manager la biroul din New York.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii