A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719762631.131.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata ca sa ai un ten frumos toata ziua
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-04-2014, ora 17:01

Ce trebuie sa faci in fiecare dimineata ca sa ai un ten frumos toata ziua

Articol de Madalina Irimia

Cele mai multe femei sunt speriate de ritualul de ingrijire pentru dimineata de frica orelor pierdute in fata oglinzii. De aceea, foarte multe prefera sa plece nemachiate.

Curatare

Incepe ziua cu un gel delicat de curatare a fetei. Nu-ti ia mai mult de un minut sa te speli pe fata, iar apa rece va reduce eventualele pungi de sub ochi, imbunatateste circulatia si confera tenului un aspect luminos. Mai mult, apa rece inchide porii dilatati, iar pielea ta va arata mai bine. De asemenea, gelul inlatura sebumul pe care pielea l-a eliminat in timpul noptii si celulele moarte.

Tonifiere

Dupa ce te-ai spalat pe fata, tenul tau are nevoie de o lotiune tonica care sa-i redea prospetimea si sa-l matifieze.

Hidratarea

Al treilea pas este hidratarea tenului. O crema usoara, care sa patrunda repede in piele este perfecta pentru diminetile tale. De asemenea, crema va hrani tenul pe tot parcursul zilei. Foarte important este sa-i lasi cateva minute bune cremei sa patrunda in piele. Daca vei aplica fondul de ten imediat dupa crema, acesta nu va rezista prea mult timp.

Cel mai bine este sa parcurgi cei trei pasi: spalarea, tonifierea si hidratarea (care nu-ti rapesc mai mult de cinci minute) imediat ce te trezesti. Iar cat timp mananci micul dejun sau iti bei ceaiul sau cafeaua, crema are timp sa intre in piele.

Detalii pe eva.ro

Foto: namoguru.org

     
Tag-uri: frumusete, ten, curatare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii