A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818715.0494.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce trebuie sa faci ca sa arati mai bine in poze?
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-02-2013, ora 18:22

Ce trebuie sa faci ca sa arati mai bine in poze?

Articol de Madalina Irimia

Fie ca aveti de cand sa va faceti o sedinta foto, fie ca urmeaza sa mergeti la un eveniment unde vor fi multi fotografi, ar fi bine sa stiti ce parte a fetei va expuneti pentru a parea mai atragatori.

In primul rand, separare „stanga-dreapta” este un pic neclara. Desigur, 90% din totalul populatiei este dreptace, dar doar la 80% dintre noi piciorul drept este dominant. In acelasi timp, 70% dintre oameni au ochiul drept dominant, pe cand doar 60% dintre noi aud mai bine cu urechea dreapta.

In al doilea rand, in creierele noastre sunt alcatuite din doua parti care, in mare, nu sunt conectate unele de altele. Atat in partea dreapta, cat si in cea stanga a creierului exista aproximativ 50 de miliarde de neuroni, dar legatura dintre aceste doua parti este foarte mica, de doar un sfert de miliard de neuroni.

Ca rezultat al acestui lucru, fetele noastre nu sunt simetrice, partea dreapta va fi un pic diferita de stanga. Mai mult, pe masura ce imbatranim, diferenta creste. Asa cum a spus Coco Chanel „la 20 de ani ai fata pe care ti-a dat-o Dumnezeu, la 50 ai fata pe care o meriti”.

Integral pe descopera.ro

Foto: es.wikihow.com

     
Tag-uri: studiu, poze, fotogenie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii