A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664692.5421.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce tip de inteligenta ai, in functie de zodie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-01-2015, ora 10:31

Ce tip de inteligenta ai, in functie de zodie

Articol de Madalina Irimia
Putini oameni stiu ca, la începutul anilor ’80, un profesor de la Universitatea Harvard a lansat teoria inteligentei multiple, teorie care vorbeste despre mai multe tipuri de inteligenta si care exclude ideea de inteligenta ca un tot unitar al cunostintelor noastre. Acum a venit momentul sa afli si tu ce fel de inteligenta ai, în functie de semnul astrologic sub care te-ai nascut.

Berbec

Tu te bucuri de o inteligenta logica. Esti o persoana rationala, care gandeste înainte de a lua orice decizie si care are întotdeauna argumente solide, atunci cand îsi spune punctul de vedere.

Taur

Inteligenta ta este matematica. Chiar daca ai si latura emotionala dezvoltata foarte bine, tu întotdeauna vei ramane un om al calculelor, al analizelor. Pentru tine totul are o explicatie, iar explicatia poate fi calculata si analizata întotdeauna, în functie de anumiti factori.

Gemeni

Ai o inteligenta muzicala, chiar daca îti va lua mult sa ajungi la aceasta concluzie pe cont propriu. Indiferent de domeniul în care vei ajunge sa muncesti, cel mai probabil unul care nu va avea legatura cu muzica, pentru tine viata va avea un anumit ritm întotdeauna. În plus, recunoaste, chiar nu ai putea trai fara muzica.

Rac

Inteligenta ta este vizuala. Esti atrasa de arte în general, si cel mai probabil acesta va fi si domeniul în care îti vei desfasura activitatea. În plus, ai o memorie vizuala de invidiat!

Continuarea pe unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii