A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664628.16.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce-ti rezerva astrele intre 6-12 decembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-12-2013, ora 12:05

Ce-ti rezerva astrele intre 6-12 decembrie

Articol de Madalina Irimia

Afla ce-ti rezerva horoscopul in perioada 6-12 decembrie! La prima vedere, se poate crede ca partenerul de cuplu e cel care ia decizii in locul dv. Chiar daca exista o buna comunicare si o cooperare permanenta, dv. sunteti atrasa de o persoana care va cere sa plecati impreuna de Craciun. Prea sensibila, sunteti afectata, miercuri si joi, de orice cuvant dur.

ZODIA NOROCOASA - TAUR

Aveti nenumarate sanse profesionale, una mai buna ori mai interesanta decat alta. Munciti mult si aveti spor, chiar daca nu aveti cum sa apelati la ajutoare. Relatiile colegiale nu sunt din cele mai bune, insa celei de cuplu nu i se poate imputa nimic. Fericita, indragostita si capabila sa profitati cu inteligenta de toate sansele care apar, munciti din rasputeri pentru sarbatorile de iarna. In casa, pot aparea totusi accidente care sa va impuna cheltuieli suplimentare. Starea de sanatate va poate fi afectata de stari alergice, probleme intestinale ori de infectii trecatoare, mai ales daca nu va oferiti si clipele de relaxare necesare.

GEMENI

Munciti din ce in ce mai mult, pentru ca va place ce faceti si mai ales sunteti incantata de relatiile cu cei din „echipa“ dv. Miercuri, nu realizati ca familia se destrama, ca partenerul de cuplu s-a saturat de crizele de gelozie, iar prin excesele pe care le face vrea sa va atraga atentia asupra sa.

RAC

Se pare ca in acest interval nu luati cele mai intelepte decizii, mai ales din punct de vedere financiar. Aveti impresia, vineri, ca trebuie sa hotarati si pentru cei din jur si pentru toata familia, dar faceti prea multe erori. Sunteti prea credula si aveti incredere de regula chiar in cine nu trebuie.

Predictiile pentru urmatoarele zodii le gasesti pe clickpentrufemei.ro

Foto: stirile.rol.ro.

     
Tag-uri: horoscop, iarna, decembrie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii