ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-12-2013, ora 15:27

Ce-ti rezerva astrele in urmatoarele zile. HOROSCOP pentru 13-19 decembrie

Articol de Madalina Irimia

Afla ce-ti rezerva horoscopul in perioada 13-19 decembrie.

BERBEC

Conflictele parteneriale si mai ales cele din cuplu se accentueaza si sunteti tentata sa luati decizii ce ulterior s-ar dovedi total gresite. Sunt in pericol si relatiile profesionale, nu aveti rabdare si considerati ca totul se poate rezolva prin absenta de la „locul faptei“. Apar multi adversari.

TAUR

E posibil sa renuntati la proiecte profesionale importante pentru a incepe altele, interesante, dar fara acoperire financiara. Va ajutati colegii, fara ca acestia sa faca vreun gest similar. La sfarsitul intervalului, luati atitudine si apar conflicte pasagere. Viata in cuplu este in schimb minunata.

GEMENI

Dupa o lunga perioada de timp, in care nu ati stiut decat de munca (atat acasa, cat si la serviciu), puteti sa va relaxati si sa profitati de diverse forme de divertisment. Nativele tinere, ce au scapat pana acum de sagetile lui Cupidon, se indragostesc si uita de toate responsabilitatile asumate.

RAC

Sunteti obligata sa faceti multe drumuri, dar de aceasta data calatoriti cu cine va este drag (chiar daca e vorba doar de o amica). Banii sunt mai putini, in casa apar musafiri nedoriti si dv. va este dor de o persoana sau de petrecerile de altadata. Cele tinere sunt cand melancolice, cand nervoase.

Predictiile pentru urmatoarele zodii le gasesti pe clickpentrufemei.ro.

Foto: dailygalaxy.com

     
Tag-uri: zodii, decembrie, horoscop
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii