A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630693.6593.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce teste sunt obligatorii pentru o femeie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-02-2014, ora 15:29

Ce teste sunt obligatorii pentru o femeie

Articol de Madalina Irimia

Daca vrei sa fii cu analizele la zi, iti spunem ce investigatii medicale sunt necesare pentru tine, in functie de varsta si de mostenirea genetica. Nu uita! E mai bine sa previi boala decat sa o tratezi.

Dupa un control de rutina, medicul de familie este cel care stabileste testele obligatorii pe care trebuie sa le faci. Specialistul va tine cont de istoricul familial, pentru investigatiile care tin de bolile ereditare, cum sunt afectiunile tiroidiene, diabetul etc.

Intre 20 si 30 de ani

Teoretic, o tanara de 20 de ani ar trebui sa fie clinic sanatoasa. Dar, spune medicul Manuela Pumnea, specialist medicina interna, la clinica Polisano din Sibiu, „in cazul celor care au avut rude cu diferite boli, este indicat sa faca investigatii in acel sens. In general, sunt utile: hemoleucograma completa, VSH – determina viteza sangelui, sideremia – depisteaza anemiile, spre exemplu, PCR – identifica eventualele infectii-, determinarea enzimelor hepatice, controlul functiei renale“. Inca de la inceperea vietii sexual, fa anual, obligatoriu, testul Babes-Papanicolau.

Citeste mai multe despre testele medicale obligatorii in functie de varsta pe clickpentrufemei.ro.

Foto: realitatea.net

     
Tag-uri: femeie, analize, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii