ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-10-2013, ora 06:03

Ce spune si cum iti influenteaza zodia viata amoroasa

Articol de Madalina Irimia

Esti implicata in relatie sau preferi mai degraba sa tratezi lucrurile rece si obiectiv? Vezi cum iti tradeaza zodia temperamentul si implicarea intr-o relatie.

Daca te-ai nascut in zodia Berbec, atunci esti fara indoiala o femeie independenta si puternica. Indiferent ca esti singura sau esti implicata intr-o relatie, tu te simti bine cu tine si poti face fata oricarui barbat. Iti lipseste romantismul si te angajezi repede in tot felul de confruntari si polemici.

Esti Taur, deci tii cu dintii de barbatul pe care tu il consideri perfect. Iti doresti o relatie si o vei obtine, datorita senzualitatii tale, caldurii si implicarii in comunicarea cu el. Uneori esti geloasa, iar acest aspect s-ar putea sa-l deranjeze pe barbatul de langa tine.

Fetele Gemeni sunt foarte sociabile si le este usor sa construiasca o relatie cu un barbat. Asa este? Ei, vestea proasta este ca uneori s-ar putea sa depasesti masura si sa il obosesti cu galagia pe care o faci. Adori sa analizezi tot ceea ce se intampla si sa dezvolti ideile si mai ales sa comentezi intamplarile scandaloase.

Esti un fel de mama ranitilor si iti place sa ai grija de ceilalti? Atunci, faci parte din zodia Racului, fara indoiala. Ai tendinta de a lua personal tot ceea ce se intampla, inclusiv atunci cand nu e cazul. Invata sa privesti lucrurile obiectiv, fara sa crezi ca nu ti se acorda suficienta atentie.

Daca esti Leu, atunci sigur adori sa fii in centrul atentiei si nu ai nicio problema sa faci tu primul pas in relatia cu un barbat. El va fi cu siguranta incantat daca tu vei lua atitudine, insa nu te impune prea mult in relatie, ci lasa-l si pe el sa fie barbat.

Integral pe perfecte.ro

Foto: hdwallpapercollection.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii