A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662117.9931.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune pielea despre sanatatea ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-01-2014, ora 06:00

Ce spune pielea despre sanatatea ta

Articol de Madalina Irimia

Pielea ta poate spune multe despre afectiunile de care suferi. Iata cateva indicii care te vor ajuta sa depistezi din timp de ce suferi.

In unele afectiuni endocrine pielea poate sa isi schimbe consistenta, gradul de hidratare, stratul lipidic sau sa isi schimbe culoarea, scrie doctorulzilei.ro.

Dermatologul Anca Zbranca-Aghinitei spune ca in afectiuni ale ovarelor (sindrom de ovar polichistic) pielea poate deveni "grasa", la fel si parul, in afectiuni tiroidiene (hipotiroidii sau hipertiroidii) poate fi foarte uscata si pergamentoasa, rece, sau umeda si calda, in afectiuni ale suprarenalelor si hipofizei poate sa isi schimbe culoarea sau consistenta.

"Culoarea pielii si consistenta se modifica in boli cardio-vasculare, in unele boli pulmonare etc. In multe situatii putem considera piela ca un “termometru” al starii generale a organismului", a mai spus dermatologul.

Foto: deweekend.ro

     
Tag-uri: piele, afectiuni, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii