A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661901.233.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune nasul despre sanatatea ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
16-10-2014, ora 09:27

Ce spune nasul despre sanatatea ta

Articol de Madalina Irimia
Nasul tau nu te avertizeaza doar cand lucrurile incep sa miroasa urat, ci iti spune cate ceva si despre sanatatea ta. Afla de ce ar trebui sa fii atenta la simtul mirosului.

Daca observi ca simtul mirosului incepe sa slabeasca, ar putea fi un semn timpuriu de Alzheimer, potrivit cercetatorilor de la Harvard, citati de health.com. Printre celulele creierului pe care boala le distruge, se numara si cele necesare mirosului.

Pierderea mirosului este un semn de moarte timpurie

Daca simtul mirosului incepe sa slabeasca, ar putea fi un semn ca sanatatea ta nu este tocmai in regula. Un studiu recent al cercetatorilor de la Universitatea Centrului Medical Chicago a aratat ca persoanele care nu reuseau sa distinga anumite mirosuri avea un risc mai mare de a muri in urmatorii cinci ani. 39% dintre pacientii batrani, care nu puteau simti mirosul de portocala, trandafir sau menta, si-au pierdut viata in perioada estimata de specialisti.

Daca ti se pare ca simti anumite mirosuri, te asteapta o migrena

Anumite persoane pot simti mirosuri care nu exista, inainte unei migrene, potrivit unui sondaj efectuat de Centrul de Dureri de Cap Montefiore. Mirosurile simtite de acestia erau neplacute, cele mai comune fiind de ars sau de descompunere.

Mai multe pe unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii