A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816268.6106.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-09-2014, ora 12:32

Ce spune luna in care te-ai nascut despre destinul tau

Articol de Madalina Irimia
Luna in care te-ai nascut spune multe despre ce fel de persoana esti si ce te asteapta in viata. Afla daca te-ai nascut sub o stea norocoasa!

Ianuarie

Daca te-ai nascut in luna ianuarie, esti o persoana ambitioasa, care isi ia sarcinile in serios. iti place sa inveti lucruri noi, dar nu le tii pentru tine, ci ai grija sa ii inveti si pe ceilalti. iti place sa critici si cauti mereu defectele si slabiciunile celorlalti, motiv pentru care iti vei pierde multi prieteni. Cei care raman, insa, langa tine, nu vor regreta, pentru ca iti place sa ii faci fericiti pe oamenii la care tii. Esti o fire independenta si te-ai nascut sa fii un lider, asa ca ai toate sansele sa ai o cariera de succes. Creativitatea si ingeniozitatea cu care ai fost inzestrat te vor ajuta sa rezolvi multe probleme, iar ceilalti vor apela frecvent la tine. Barbatii au mai multe sanse de reusita decat femeile.

Februarie

Persoanele nascute in luna februarie sunt inteligente, dar sunt schimbatoare. in general, sunt caracterizate de loialitate si onestitate, dar se razvratesc primele, atunci cand se simt ingradite. Iubesc libertatea si tintesc sus pe scara sociala, insa nu vor face niciun compromis pentru a ajunge acolo. Pentru oamenii nascuti in aceasta luna, oamenii sunt mai importanti decat banii sau succesul si vor fi de multe ori raniti, din cauza firii lor sensibile. Barbatii au tendinta de a se lasa condusi de femeile din viata lor, mai ales in tinerete.

Martie

Oamenii nascuti in aceasta luna sunt plini de farmec, desi pot fi considerati timizi si rezervati de ceilalti. Sunt firi secretoase si isi fac cu greu prieteni, insa odata ce s-au apropiat de cineva, vor fi plini de caldura. Sun greu de scos din sarite si au, in general, incredere in ceilalti. Daca intri in aceasta luna, afla ca ai mari sanse sa ajungi faimos. Vei face bani cu usurinta, dar ii vei pierde la fel de repede.

Aprilie

Daca te-ai nascut in aprilie, esti o persoana plina de viata, care se decide repede, dar ajunge deseori sa regrete ce a hotarat initial. Iubesti sa fii in centrul atentiei, dar stii sa fii alaturi de ceilalti, atunci cand au nevoie. Firea ta blanda se schimba, insa, cand esti scos din sarite si obisnuiesti sa te razbuni pe oamenii care ti-au gresit. Ceilalti te percep ca fiind incapatanat si impulsiv, dar si creativ, sexy si inteligent. Cand iti pui ceva in cap, nimic nu te va opri din drumul tau!

Continuarea pe unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii