A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661908.8466.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune culoarea ta preferata despre tine. Raspunsuri la care nu te-ai fi gandit
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2013, ora 11:11

Ce spune culoarea ta preferata despre tine. Raspunsuri la care nu te-ai fi gandit

Articol de Madalina Irimia

Nu doar corpul vorbeste despre tine, ci si preferintele tale in materie de bauturi, mancare sau sex. Nu te-ai fi asteptat insa sa iti dai seama de caracterul unui om doar datorita unei culori. Vezi ce fel de om esti tu in functie de culoarea ta preferata.

Preferintele tale in materie de culori transmit multe mesaje cu privire la personalitatea ta. Poate nu te-ai gandit niciodata ca o culoare poate sa te reprezinte, insa chiar asa este. Gandeste-te in ce culoare iti place cel mai mult sa te imbraci, ce culoare preferi cand cumperi un buchet cu flori sau ce culoare au pantofii tai prefrati. Dupa ce ai raspunsul, vezi care este descrierea personalitatii tale in functie de culoarea preferata:

Rosu

Iti place rosul? Atunci esti fara indoiala o persoana extrovertita si optimista, foarte activa si mereu in centrul atentiei. Ambitia ta este la acelasi nivel cu spiritul tau competitiv si nu iti esti frica sa-ti urmezi visele. Iubesti viata si esti entuziasmata cand auzi de noi proiecte ce au legatura cu tine. Rabdarea iti lipseste cu desavarsire si esti usor de enervat, actionand uneori cu impulsivitate si enervandu-i la randul tau pe cei din jur.

Integral pe perfecte.ro

Foto: vi.sualize.us

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii