A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830636.0038.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune culoarea buzelor despre starea ta de sanatate
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-08-2016, ora 10:33

Ce spune culoarea buzelor despre starea ta de sanatate

Articol de Cristian Amariei
Culoarea buzelor poate fi cheia ce determina starea ta generala de sanatate. Buzele intr-o nuanta intensa de roz semnifica faptul ca organismul tau functioneaza in parametri normali, insa buzele rosii sau cele cu tenta maronie ar trebui sa iti ridice motive de ingrijorare. Iata ce spune culoarea buzelor despre sanatatea ta:

Rosu-cireasa

Daca buzele tale au o culoare de rosu aprins, la fel ca ciresele cand nu sunt foarte coapte, inseamna ca organismul tau depune mult efort pentru restabilirea echilibrului interior, iar cele mai solicitate organe sunt inima si ficatul.

Roz intens

Aceasta este culoarea ideala pentru buzele tale. In acest caz, organismul tau functioneaza in parametri normali si nu ai motive de ingrijorare.

Roz palid

Buzele intr-o nuanta palida de roz reprezinta un semn de anemie. Globulele rosii transporta oxigenul catre straturile buzelor si este semnul ca ai carenta de hemoglobina.

Maro

Aceasta culoare de buze este specifica persoanelor care fumeaza sau celor care au probleme cu stomacul. Ai un stomac mai sensibil si este indicat sa nu combini vitaminele cu proteinele in alimentatie.

Mov sau verde

Aceste nuante de buze sunt normale iarna, atunci cand este frig. In cazul in care buzele tale au una dintre aceste culori chiar si cand nu iti este frig, ar trebui sa consulti imediat un medic. Buzele mov sau verzi indica faptul ca ai probleme serioase cu inima sau cu caile respiratorii.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: culoare, buze, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii