A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816682.365.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune Traian Basescu despre evacuarea Antenelor. Dezvaluirea care rastoarna situatia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-02-2016, ora 10:12

Ce spune Traian Basescu despre evacuarea Antenelor. Dezvaluirea care rastoarna situatia

Articol de Madalina Irimia
Fostul presedinte al Romaniei a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre situatia Antenelor, evacuate de ANAF, dupa ce sediile lor au intrat in posesia statului.

Dupa ce conducerea trustului Intact s-a plans ca este, practic, imposibil sa mute cele cinci televiziuni in doar cinci zile, Basescu a venit cu o dezvaluire-surpriza:

"Stiu ca trustul Intact are doua sau trei studiouri la Romexpo, de unde nu ii evacueaza nimeni, au inchiriat Teatrul Excelsior, de unde nu-i evacueaza nimeni, cu toate echipamentele pentru transmisiuni in direct pe care nu le ia nimeni. Deci, cred ca suntem intr-o farsa, care pune sub semnul intrebarii obligativitatea punerii in aplicare a unei hotarari definitive".

Basescu a analizat scandalul:

"Este cunoscuta relatia dintre mine si Antene si n-as comenta evenimentul, dar eu cred ca este o actiune in aplicarea unei hotarari judecatoresti. Nu cred ca poate fi pusa sub semnul intrebarii legimitatea actiunilor.

Ce mi s-a parut ilegitim, mi s-a parut actiunea de astazi a presedintelui Senatului si a Senatului in ansamblu, unde, laolalta, PSD, UNPR, PNL si UDMR au votat pentru chemarea premierului Ciolos in fata Senatului sa dea explicatii de ce ANAF a inceput procedura de punere in aplicare a unei hotarari judecatoresti".

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii