A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756562.8907.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spune Fenechiu despre nominalizarea lui Nini Sapunaru la Transporturi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
23-08-2013, ora 11:08

Ce spune Fenechiu despre nominalizarea lui Nini Sapunaru la Transporturi

Articol de Madalina Irimia

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, ca Nini Sapunaru poate face fata cu succes provocarii de a prelua portofoliul Transporturilor, el aratand ca are toata aprecierea pentru colegul sau, chiar daca acesta este "un personaj mai discret".

"Domnul Sapunaru cred ca poate face fata cu succes unei astfel de provocari (preluarea portofoliului Transporturilor, n.r.). In ceea ce ma priveste, eu am toata aprecierea pentru Nini Sapunaru, chiar daca el este un personaj mai discret", a spus Fenechiu, pentru MEDIAFAX.

Intrebat daca Sapunaru va reprezenta doar una dintre candidaturile posibile care vor fi supuse votului conducerii PNL duminica, Fenechiu a mentionat ca propunerile de ministri sunt facute de presedintele PNL si ca, in conditiile in care Sapunaru a fost propus de Antonescu, e putin probabil ca acesta sa contabilizeze un vot negativ.

"Conform Statutului PNL, propunerile pentru ministri sunt facute de presedintele partidului si votate de catre Birou, ulterior de Delegatia Permanenta. In aceste conditii, singurul lucru care s-ar putea intampla ca sa nu ajunga sa fie cel propus de presedinte este sa fie un vot impotriva si e putin probabil", a spus Fenechiu.

Integral pe mediafax.ro

Foto: ziuanews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii