A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832979.9812.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spun picioarele despre sanatate. 6 semne pe care nu trebuie sa le ignori
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-03-2016, ora 10:11

Ce spun picioarele despre sanatate. 6 semne pe care nu trebuie sa le ignori

Articol de Cristian Amariei
Stim, cu siguranta, ca multe dintre problemele de sanatate apar cu mult inainte de manifestarea simptomelor. Adesea, chiar daca nu ne simtim rau, este suficient sa ne privim cu atentie corpul pentru a ne da seama ca este ceva in neregula cu noi.

Sa aflam, in cele ce urmeaza, ce spun picioarele despre sanatate, caci ele ne ofera unele dintre cele mai importante indicii in privinta acesteia.

Absenta pilozitatii de pe degete

Din motive estetice, cele mai multe dintre noi prefera sa-si indeparteze prin epilare pana si ultimul fir de par de pe corp. Evident, aici intra si pilozitatea de pe degetele de la maini si de la picioare.

Insa, lipsa pilozitatii de pe degetele de la picioare, in conditiile in care noi nu avem nicio contributie, poate indica anumite probleme de sanatate. Cea mai importanta dintre acestea este circulatia proasta.

Medicii specialisti sustin ca inexistenta parului pe degete se datoreaza faptului ca inima nu pompeaza suficient sange catre picioare. Astfel, fluxul sanguin catre aceasta parte a corpului, nefiind suficient de puternic, nu poate sa sustina cresterea parului.

O dezvoltare anormala si intr-un timp scurt a degetului mare

Daca observi ca degetul cel mare de la unul dintre picioare a crescut prea mult intr-o perioada scurta de timp si, pe langa asta, este rosu, iritat sau inflamat, adreseaza-te de urgenta medicului. Aceste simptome spun despre sanatatea ta ca esti in pragul unor afectiuni precum artrita sau guta.

Evident, aceleasi simptome se manifesta si in cazul traumatismelor la nivelul degetului mare de la picior.

Amorteala in degete

O senzatie de amorteala resimtita la nivelul degetelor mari de la picioare este un simptom al diabetului. Totodata, poate fi un efect secundar al chimioterapiei.

Continuarea pe avantaje.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii