A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757261.1917.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-10-2013, ora 18:10

Ce spun medicii despre starea de sanatate a lui Mihai Campineanu de la Suie Paparude

Articol de Madalina Irimia

Liderul formatiei Suie Paparude, Mihai Campineanu, care a suferit un infarct miocardic, este in coma indusa, afirma medicii timisoreni, care spun ca starea acestuia "nu e foarte incurajatoare", dar si ca el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Directorul medical al Spitalului Judetean din Timisoara, Florin Birsasteanu, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca Mihai Campineanu se afla, in continuare, sub supravegherea medicilor de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva a unitatii medicale.

"Mihai Campineanu este in continuare la Spitalul Judetean din Timisoara, la ATI. I s-au facut unele investigatii, un RMN, este intubat, insa despre rezultate nu va pot spune prea mult, la cererea familiei. Acum el se afla in coma indusa de medicamente, este intubat. Inca nu ne putem da seama de starea lui, care nu este foarte incurajatoare. A dat unele semne, a miscat, insa a fost sedat apoi. Va pot spune ca nu are leziuni hemoragice cerebrale, asa cum s-a vehiculat", a spus Birsasteanu.

Integral pe mediafax.ro

Foto: enational.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii