A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675234.1056.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spun mainile uscate despre sanatatea ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-06-2015, ora 10:51

Ce spun mainile uscate despre sanatatea ta

Articol de Cristian Amariei
Cand te-ai uitat ultima oara cu atentie la mainile tale? Daca nu stiai, iti pot da indicii clare despre sanatatea ta. Vezi ce poti afla, daca le examinezi.

Iti tremura mainile

Daca observi ca mainile tale incep sa tremure deodata, nu este cazul sa te panichezi. Poate ai baut prea multa cafea ori iei pastile care iti pot da aceste efecte adverse. Totusi, daca ti se intampla frecvent sa iti tremure mainile, este indicat sa mergi la medic. De cele mai multe ori, boala Parkinson da astfel de simptome.

Ai unghii subtiri si exfoliate

Daca unghiile tale sunt subtiri si se rup repede, suferi de o deficienta de zinc, un nutrient important, care ajuta la cresterea si innoirea celulelor pielii. Pentru a rezolva aceasta problema, poti lua suplimente cu zinc ori poti include in dieta germeni de grau, ovaz, nuci si carne.

Ti se cojeste pielea

Daca observi ca pielea de pe maini, in special de pe varful degetelor, incepe sa se cojeasca, inseamna ca ai lipsa de vitamina B. Poti rezolva aceasta problema luand suplimente ori incluzand in alimentatie peste, alune, ciuperci, avocado sau ton.

Ai pielea uscata si iritata

Daca ai mereu pielea uscata si iritata, iar crema nu te ajuta, ar trebui sa mergi la medic, pentru ca ai putea avea o eczema.

Ai varful degetelor albastru

Cand varful degetelor este albastru sau rosu, ai putea suferi de Sindromul Raynaud, o tulburare a circulatiei sanguine la nivelul degetelor de la maini si de la picioare. Pe langa acest simptom, poti avea mainile si picioarele reci si chiar te pot durea.

Ai o dunga inchisa pe unghie

Daca observi o dunga inchisa la culoare pe unghie, mergi la medic cat poti de repede. Acesta poate fi un semn ca suferi de melanom, un tip de cancer de piele.
     
Tag-uri: maini, sanatate, simptome
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii