A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661997.0668.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spun despre tine hainele pe care le porti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2014, ora 13:44

Ce spun despre tine hainele pe care le porti

Articol de Madalina Irimia

Nu haina il face pe om, insa modul in care te imbraci conteaza pentru ceilalti. Mai mult, gardebora ta este si o imagine a personalitatii tale. Esti increzatoare in tine, prea increzatoare, superficiala sau ancorata in trecut?

Iata ce spun despre tine hainele pe care le porti:

Porti frecvent tocuri inalte

Pantofii sunt folositi pentru deplasarea unei persoane si pentru a oferi stabilitate. Din aceasta cauza, relatia pe care o ai cu pantofii poate vorbi despre soliditatea fundatiei tale. Tocurile inalte tradeaza femei nesigure, care au dificultati in a-i privi pe ceilalti in ochi si au nevoie de pantofi ca sa fie la inaltime, fizic si psihic. Daca nu te poti dezlipi de pantofii tai cu toc inalt, gandeste-te de ce iti doresti atat de mult sa fii la inaltime.

Porti haine din anii ’90

O garderoba veche este semnul ca ai ramas fixata in acel moment al evolutiei tale. Hainele pe care le porti de 10-20 de ani pot simboliza o perioada a vietii pe care o regreti si de care iti este greu sa te desprinzi pentru a merge inainte. Gandeste-te la viitor si traieste prezentul asa cum e. Daca moda zilei nu este pe placul tau, fa o sedinta deshopping si cumpara-ti haine clasice, dar noi.

Citeste mai mult pe Curademiere.ro

Foto: weheartit.com

     
Tag-uri: haine, stil, culori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii