A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664562.679.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ce spun culorile corpului despre tine. Semnele la care trebuie sa fii extrem de atent
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-09-2013, ora 08:46

Ce spun culorile corpului despre tine. Semnele la care trebuie sa fii extrem de atent

Articol de Madalina Irimia

Corpul tau are un stil extraordinar de a-ti semnala atunci cand ceva nu functioneaza, scrie Dr. Oz pentru Huffington Post. Pentru a interpreta corect semnalele, e important sa fim atenti si la culori.

Iata ce culori putem gasi pe corpul nostru si ce inseamna asta pentru organism.

ROSU - LIMBA

Daca limba prinde o culoare puternica, de genul carnii de vita, ai putea avea o deficienta de vitamina B12. Vitamina este esentiala pentru a produce globulele rosii care poarta oxigenul prin tot corpul si care joaca un rol vital in a mentine creierul in functiune.

ALB - PIELE

Cand celule care produc pigmentul pielii mor, ramai cu puncte albe care retin aceeasi textura ca pe restul corpului, dar care nu mai au melanina. Boala, cunoscuta sub numele de vitiligo, afecteaza 2 milioane de americani. Cei cu asemenea probleme trebuie sa se protejeze foarte bine impotriva soarelui si sa foloseasca mereu un factor de protectie de cel putin 30.

GALBEN - COT, GENUNCHI, MANA si PICIOR

Aparitia unor galme moi si de culoare galbena pot fi cauzate de un nivel ridicat al colesterolului. Asta inseamna riscul de boli cardiovasculare. Nu numai dieta e important ci mai ales activitatea fizica, pentru a putea reduce nivelul colesterolului rau - LDL.

NEGRU - GAT, ZONA INGHINALA, SUBRAT

Zone de piele negre in asemenea zone sunt cel mai probabil acantoza nigircans, gasita in special la persoane supraponderale sau obeze si poate reprezenta un semn de diabet. Aici intervine o dieta sanatoasa, cu cat mai putin zahar si cat mai multe alimente bogate in fibra.

MARO - UNGHII

Atunci cand iti verifici corpul pentru alunite noi, uita-te si la unghii, un melanom se poate ascunde in spatele unor benzi verticale, inchise la culoare. Desi melanomul reprezinta doar 5% din numarul de pacienti diagnosticati cu cancer de piele, reprezinta 75% din numarul de decese din cauza ca este de cele mai multe ori nedetectat.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: buzzle.com

     
Tag-uri: culori, corp, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii