ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-08-2016, ora 10:32

Ce sport ti se potriveste, in functie de zodie

Articol de Cristian Amariei
Esti adepta sporturilor de echipa sau iti plac sporturile individuale? Puternica si mereu in cautare de adrenalina sau, mai degraba, calma si predispusa la activitati repetitive? Afla ccare sunt sporturile preferate de fiecare zodie in parte:

Berbec

Datorita faptului ca esti o fire dinamica si lupti cu toate fortele pentru a obtine ceea ce iti doresti, sportul recomandat pentru tine este atletismul. Competitiv din fire, excelezi in provocarile pe care ti le impune acest sport si nu te opresti pana cand nu obtii rezultatul dorit.

Taur

Taurul prefera tipul de sport confortabil si relaxant. Fire echilibrata, acest nativ se gandeste inainte la toate optiunile pe care le are si nu promite mai mult decat este constient ca poate face. Tocmai de aceea, cel mai potrivit sport pentru cei nascuti in zodia Taur este echitatia.

Gemeni

Ai o minte puternica si capacitatea de a-ti asculta corpul. Fire ordonata si activa, cel mai potrivit sport pentru tine este tenisul.

Rac

Semn de apa, Racul se simte cel mai bine in activitati in care trebuie sa interactioneze cu ceilalti si sa faca parte dintr-o echipa. Poloul pe apa te ajuta sa te relaxezi cel mai bine si sa socializezi in acelasi timp.

Leu

Leii sunt mandri sa se afirme in tot ceea ce fac si adora sa fie pe primul loc. Vor sa demonstreze ca pot excela in orice si au tendinta sa se implice in activitati nu tocmai comune. Scrima este sportul ideal pentru aceasta zodie.

Fecioara

Fecioarei ii place sa puna accentul pe detaliu si este foarte meticulos, motiv pentru care ia in serios orice sport de care se apuca. Un program intens de miscari lente si echilibrate, cum se intampla la yoga, le ajuta pe Fecioare sa se relaxeze cel mai bine.

Balanta

Inotul este perfect pentru tine si pentru personalitatea ta. Te pune in miscare si iti ofera senzatia de libertate.

Scorpion

Scorpionii se descurca excelent in sporturi de echipa pentru ca le scoate in evidenta calitatile de lideri. Vor gasi intotdeauna cele mai bune solutii pentru a castiga, asa ca sportul cel mai potrivit pentru acesti nativi este baschetul.

Sagetator

Dornici sa iasa in evidenta, Sagetatorilor le place riscul si nu se tem de niciun pericol. Asa ca nu este de mirare ca Sagetatorii sunt adeptii sporturilor extreme. Cel mai adesea, acesti nativi se simt in largul lor cand practica bungee jumping sau sariturile cu parapanta.

Capricorn

Ntivii din Capricorn adora iarna, fapt pentru care schiatul este pe primul loc in topul preferintelor. Aerul proaspat si miscarea se imbina perfect, aducand numeroase beneficii asupra sanatatii.

Varsator

Atunci cand altii ezita sa incerce fel si fel de sporturi, Varsatorii sunt acolo. Orice forma de activitate obositoare este un lucru bun pentru Varsatori. Pentru ca le place sa isi pastreze corpul si mintea in forma maxima, gimnastica este cel mai potrivit sport pentru acesti nativi.

Pesti

Pestii nu se simt prea atrasi de sport, asa ca incearca doar activitatile care ii pasioneaza. Dansurile reprezinta optiunea ideala, care ii aduce socializare si distractie in egala masura cu sanatate.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: zodii, sport
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii