ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-05-2014, ora 17:17

Ce secrete ascund alunitele in functie de locul in care se afla pe fata

Articol de Madalina Irimia

Almanahul chinezesc, numit Tung Shu, este cunoscut ca un calendar cu date importante dar el inseamna mult mai mult: este o comoara de informatii despre astrologie, coduri si simboluri, deduse de inteleptii si filosofii Chinei stravechi. De pilda, vezi ce secrete ascund alunitele in functie de pozitia lor pe fata.

Pozitiile 1, 2 si 3

In copilarie ai fost rebel si independent. Dai dovada de o creativitate innascuta si lucrezi cel mai bine atunci cand ti se da mana libera.

In general, superiorii agreeaza abordarea ta avangardista a vietii. Daca ai o alunita aici, iti merge mult mai bine in afaceri si ca propriu sef decat ca angajat. Ai mari sanse de a te conduce singur.

Pozitia 4

Esti o persoana impulsiva, deseori purtandu-te cu o vivacitate ce iti confera carisma si o personalitate stralucitoare, dar poti deveni dificil cand se exprima prea multe pareri.

Esti certaret, dar niciodata pana la punctul de a purta ranchiuna.

Aceasta alunita confera, de regula, un temperament exploziv, iar daca ai inlatura-o, ai putea deveni o persoana mai calma.

Pozitia 5

Daca ai o alunita pozitionata deasupra uneia dintre sprancene, inseamna ca vei avea noroc in viata, dar va trebui sa muncesti mai mult decat majoritatea oamenilor.

Ai grija sa pastrezi cu grija ceea ce castigi, pentru ca apar oameni invidiosi ce ar putea sa iti propuna scheme de imbogatire rapida.

Este de recomandat sa nu fii prea increzator in ceilalti. Nu iti lasa niciodata banii pe mana altora.

Integral pe protv.ro

     
Tag-uri: alunite, ten, semnificatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii